maanantai 6. huhtikuuta 2015

Maanantai päivän kuulumisia

Tiedättekö sen tunteen kun on siivonnut kodin katosta lattiaan ja istahtaa illalla sohvalle? Kotona tuoksuu raikkaalle ja tiedät, ettei hetkeen aikaan tarvitse tarttua pölyhuiskaan. Se tunne on minulla NYT! Pidän siivoamisesta - tai enemmänkin voisin puhua tavaroiden järjestämisestä, mutta on yksi asia mistä en pidä. Nimittäin pölyjen pyyhkimisestä! Meillä on pöydillä ja tasoilla suhteellisen avaraa, joten inho pölyjen pyyhkimisestä ei johdu tavarapaljoudesta. Eilen sitten tartuin tiskirättiin ja innostuin jopa keittiön puolipaneeleita pyyhkimään. Pienten tahmatassujen jälkiä olivat täynnä...
 
Onneksi siivoaminen ei ole ainoastaan minun kontollani, vaan mies on kyllä oma-aloitteinen myös esimerkiksi imuroimisen suhteen. Pesee myös joka kevät meidän ikkunat :) Mutta mikä siinä on kun nainen antaa kuulua silloin kun on sotkuista, eikä huomaakaan sitä kun mies on tarttunut imurin varteen... Tarkemmin ajateltuna, onhan se ihan samalla tavalla myös toisinpäin. Kun nainen ei ole laittanut ruokaa miehen tullessa töistä niin kyllä kuuluu, mutta kun ruoka on valmiina tai tulonpäällä, niin ei edes kiitoksen sanaa kuulu? HEH, elämme huomioimattomuuden ja itsestäänselvyyden aikoja ;)
 
 Tänään minulla oli rakkaita ystäviä tupa täynnä Me&i mallistoa ihastellen ja kahvitellen. Tilasin itselleni fantastic boatneck dress:n. Tässä mekossa on niin kaunis leikkaus kun kankaan saa rypytettyä vatsan seudulle. Minulla ei ole montaa mekkoa ja tämä on sen verran monikäyttöinen asusteilla ja koruilla muokaten, että on varmasti yksi lemppari vaatteestani. Pojulle en ostanut mitään. Shortseja tarvitsisi kesäksi, mutta toivon että niitä tulee eteen kirppareilla. Muulle vaatteelle ei ole tällä hetkellä tarvetta.
Saan emännänlahjaksi ihastuttavat everyday yogapants:t. Tällaiset minulta löytyy harmaana ja ne ovat lemppari kotiolohousut, joten kiva saada ne myös mustan värisenä. Saan myös bonuslahjan kun varasin omat kutsuni ystävän emännöidessä kutsujaan. Bonuslahja on laukku tai huivi, valitsin laukun. Siitä en nyt löytänyt kuvaa..

Tämmöiset ihastuttavat ensireinot löytyivät FB:n kirpparilta 5e:n hintaan. Ovat uudenveroiset ja niin suloiset. Poju tykkää näillä tepastella.
 
Pojun allergia on nyt selätetty! On viikonloppuna juonut normaalia maitoa ja mitään oireita ei ole tullut. Nyt poju pystyy syömään meidän kanssamme samaa ruokaa ja juomaan isojen poikien maitoa :) Ihanaa! Ajattelin kuukausia takaperin, että tätä päivää en moneen vuoteen tule näkemään, mutta tässä sitä nyt ollaan. On myös syönyt isompia paloja, joiden kanssa olemme olleet aikaisemmin vähän hakoteillä. Tuntui ettei mikään isompi pala meinaa mennä alas, mutta näin se aika vain tekee tehtävänsä.
 
Olen myös niin onnellinen tärkeän ja rakkaan ystävän puolesta joka ilmoitti odottavansa vauvaa monen vuoden yrittämisen jälkeen <3 Onnea vielä!
 
On ollut kyllä niin rentouttava pääsiäinen, että nyt nukkumaan ja kohti työviikkoa!
 
Oletko sinä ollut Me&i kutsuilla? Mitä on tullut tilattua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti