lauantai 22. maaliskuuta 2014

Viikko vielä

Tänään oli kirpputoripöydän viimeinen päivä. Eilen kävin laittamassa "kaikki loput -50%" -kyltin. Tavaraa oli sen verran jäljellä, että jatkoin vielä viikolla. Kävin toisellakin kirpputorilla, eikä tarvinnut tyhjin käsin palata kotiin.
 
Kappahl shark t-paita 134/140, 1e
Kappahl woxo t-paita 134/140, 1,50e
 

Vauvan hoitotason päälle mobile, 0,50e
 

Pitkä kovasivuinen kuvakirja, jossa molemmilla puolilla erilaisia kuvia, 2e
Sammakkolelu, kun lelusta vetää se tärisee, 1e
Pehmoinen luukkukirja, 2e
Lamaze leijona, 2e

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Tuota ei pysty tarpeeksi monta kertaa mainitsemaan, että lapsille löytyy siis ihan käsittämättömän paljon hyvälaatuista vaatetta kirpparilta. Tuntuu niin järjenköyhältä vauvankin bodeista tai potkareista maksaa 10-20€ kaupassa kun kirpulta saa 1-3€ helposti. Ja olen jo valmiiksi katsellut paljon mahdollista ostettavaa isommallekin lapselle, mutta vielä tietenkään en viitsi niitä hankkia, koska ei edes tiedä kumpi tulee :). Mutta uskon, että myytävää ja ostettavaa riittää varmasti tulevaisuudessakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa :) Näin on! Kun lapsi kasvaa ja vaatteet jäävät pieniksi, niin niistä saa vielä omansa pois kun myy eteenpäin. Eihän vauvavuosi ole sitten loppujen lopuksi niin kallista kuin luulla saattaa. Muutaman hassun vaatteen olen ostanut uutena, lähes kaiken vaunuja myöten käytettynä. Luonto kiittää!

      Poista