torstai 8. toukokuuta 2014

Pupu hatussa soittorasia ja muita löytöjä...

Kävimme viikonloppuna Vaasassa juhlimassa kummipoikani 8-vuotis synttäreitä, sekä pienen ihanan prinsessan 3-vuotis synttäreitä.

Sain miesväen tulemaan kanssani sepänkylässä sijaitsevaan Fyndis kirpparille. On se niin mukava kiertää isoja kirpputoreja. Nämä oman ja lähipaikkakunnan kirppikset kun ovat niin pieniä. 
 
UUSI Finnwear uimapuku 68cm, 2e
Kyllä tällä kelpaa mennä uimahalliin lellumaan jahka tuo pieni mies flunssasta ensin tokenee.
 
Lindex kesähaalari 74cm, 1,50e
 
 Polarn o pyret vihreät housut 68cm, 3e
Lindex Bamse paita 68cm, 1e

Lindex etana kietaisubody 62cm, 1,50e
Lindex ötökkä kietaisubody 68cm, 1,50e
 
Lindex Littlephant body 74cm, 1e
UUSI Bogi body 62cm, 0,80e
 
Esprit mustekala kietaisybody 74cm, 1,50e
Name it welcome kietaisubody 62cm, 2e
Name it kietaisubody tumpuilla 62cm, 1e
 
Kaksi ylintä bodya on tarkoitus laittaa hoitolaukkuun. En ole ennemmin kietaisubodyja sinne laittanut, koska kaikki ovat olleet käytössä. Nämä nyt saavat olla siellä kokoajan, ettei tarvitse aina lisätä kamppeita hoitolaukkuun kun jonnekin lähtee.
 
Alin tumppu body on erittäin kätevä. Tutalla on myös bodyja tumpuilla, mutta hihat ovat normaalimittaiset vaikka tumput kääntäisi käsiin. Etenkin yöhaalareissa meillä on nämä tumput käytössä ja hihat jäävät ihan liian lyhkäsiksi kun tumppuosa on käännettynä. Monesti tulee laitettua sitten sukat pikkuiselle käsiin. Tässä bodyssa tumput on tehty pidennetysti, eli hihat ovat silloin oikean mittaiset vaikka tumppuosat ovatkin käännettynä. Ajattelin, että tämä body on erittäin kätevä yöllä.
 
Jos joku ihmettelee miksi pidämme 5kk ikäisellä edelleen tumppuja öisin:
Tumppuja meillä pidetään edelleen öisin, koska poju raapii itseänsä leukapielistä ja rinnuksesta. On kova kuolaamaan ja puklaamaan. Vaikka hänellä on ns.kaulalappu kokoajan kaulassa, niin silti sitäkin saa olla jatkuvasti vaihtamassa että kaulan alla olisi kuivaa kangasta. Body on kaulalapusta huolimatta välillä myös märkä. En tiedä johtuuko tämä kutina ja ärtynyt iho nyt sitten tuosta märkyydestä, atooppisesta ihottumasta, ruoka-aine allergiasta vai kaikesta näistä? Olemme menossa lisätutkimuksiin vauvan kanssa ja toivotaan, että ollaan sairaala reissun jälkeen viisaampia... Kaulalappuja olen etsinyt kirppareilta kissojen ja koirien kanssa, mutta niitä ei vain tule millään vastaan. Kappahl:ssa on hyviä kaulalappuja, jotka saa neppareilla kiinni ja niissä on fleecevuori, mutta maksavat 4,95e/kpl - aika tyyriitä. Kaulalappuja meillä menee päivässä kymmeniä. Onneksi pyykkiä pestään päivittäin niin saa aina puhtaita kaulalappuja kaulaan.
 
Kappahl paita 110/116, 1e
Tämä on vielä kauan aikaa iso, mutta oli niin ihanan ajaton ja siisti, että tuolla hinnalla nappasin mukaani.
 
 Tässä lempparilöytöni. Ihanaakin ihanampi pupu hatussa soittorasia. Pupun korvista kun vetää ylöspäin pupu tulee esille. Musiikki soi ja pupu vetäytyy takaisin hattuun piiloon. 1,50e.

4 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia löytöjä! Toi alin pupunen on kai Ikeasta, ainakin katsoin samanmoista (siis en ole satavarma kyllä oliko se just toi sama, mutta ihan sama idea) ja mietin pitäisikö ostaa. Jäi kuitenkin vielä kauppaan.

    Elefantti- ja universitybodyt on ihan mielettömän kivan näköisiä! Samoin Lindexin kesähaalari ja sitten noi uikkarit!

    Olen myös katsellut kaupassa kaulalappuja ja on kovat hinnat. Itsellä vasta kaksi sellaista (toinen äippäpaketin ja toinen kirpparilta), mutta ehkä niitä ei ihan pieni vauva heti tarvii, mutta jostain pitäisi kyllä sitten löytää lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä puklattiin kyllä ihan alusta alkaen, että kaulalaput ovat olleet ihan hirmu käteviä. H&M:n lappuja tilasin kasan kun oli 3kpl/n.7e, mutta kaula-aukko on ihan liian väljä, eli lähes yhtä tyhjän kanssa. Olen neppareita noihin etsinyt, että laittaisin lisänepparit, mutta ei ole vielä tullut vastaan :(

      Toivotaan, että teillä päin olisi näitä lappuja enemmän tarjolla :)

      Poista
    2. Mitä jos ompelisi ihan napin ja tekisi napinläven? Prismassa oli tosi ihania kuolalappuja, mutta vitosen hinnalla jotenkin tuntuu, että sellaisesta kangaslurpakkeesta aika paljon.... Ai pikkunenkin tarvii? Hyvä tietää, pitää siis jostain oikeasti metsästää niitä!

      Poista
    3. Hyvä idea tuo nappihomma. Kaulalappuja on n.20kpl, joten aika kova homma olisi. Toivon, että löydän jostakin oikean kokoisia neppareita, niin ei tarvitsisi kuin vastakappale laittaa kiinni. Name it:n ja Kappahl:n fleece vuorelliset kaulalaput ovat olleet parhaita.

      Toivotaan, ettei teidän pikkuinen puklaile, että ette tarvitse kaulalappuja :) Itse olen kokenut ne meillä käteväksi, ei tarvitse olla aina vaihtamassa bodya, kun voi vain kaulalapun vaihtaa. Ellei mitään megapukluja tule :D Nyt on pikkuisella ollut tuplalaput kaulassa, että paranisi leuanpielet ja rintakehä - reppana pieni...

      Poista