torstai 22. toukokuuta 2014

Uusimmat löydöt

Kesä ja helteiden tulo on varmasti verottanut kirpputorien asiakkaita, sillä nyt siellä on ihan liian paljon tyhjiä loosseja. En ole nyt ollut kuin paikallisella kirpputorilla samalla kun olen pöytääni käynyt täydentämässä ja siivoamassa. Jotakin olen kuitenkin löytänyt:

 Lindex Haisuli paita, 110 (erittäin pientä kokoa), 2e
 
Kerrankin löysin itsellenikin jotakin. Olin yksin käymässä kirpputorilla ja ehdin sovittamaan muutamia vaatteita. Olen laihtunut 6kg siitä mitä olin ennen kuin aloin pojua odottamaan (imetys on ilmeisesti tehnyt tehtävänsä). Kaikki housut vaatekaapissani ovat minulle liian suuria. Legginsit toki sopivat ja yhdet farkut olen ostanut niiden lisäksi. En uskalla oikein monia housuja ostaa, koska epäilen, että imetyksen loputtua kilot palaavat taas kunnialla takaisin.. Kirpputorilta olen yrittänyt näitä housuja etsiä, koska niistä saa kuitenkin sitten aikanaan omansa takaisin jos niin sattuu käymään etten niihin enää tulevaisuudessa mahdukaan.

H&M stretch kangas housut, 4e
Pahoittelen housujen ryppyisyyttä, mutta en nyt kuvaa varten lähtenyt niitä silittelemään.. En edelleenkään osaa päättää ovatko nämä niin rumat, että ovat jopa hienot?? Istuivat niin hyvin jalkaan, että nappasin tuolla hinnalla mukaani.
 
TORI:sta löytöjä:

Viime postauksessa kaipaamiani kesäyöpyjä! Yläkuvassa koko 68 ja alakuvassa koko 74. Nämä viisi yöpyä maksoi yhteensä 3e.
 
 

Katvig lakki 68-74, 1e


5 kommenttia:

 1. Lastenvaatelöydöt ovat taas kerran upeita kuten aina, mutta noi sun omat housut! Siis ne on tosi hienot! Ei mitenkään päin rumat! Ottaisin ne kiljuen! :) Tosin mulle ne ei mahtuisi vielä pitkiin aikoihin :D.

  Mutta hmmm, aloin jo haaveilemaan 6kg:n painon putoamisesta lähtöpainooni nähden, toivotaan, että täälläkin päästään kilojen karsimisen makuun kunhan aika on oikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se onkin tuossa jännä kun syön enemmän kuin mieheni (joka edelleenkin kuittailee mulle siitä!) ja mulla on ihan pohjaton maha -> kokoajan nälkä enkä meinaa saada täyden tunnettakaan. Herkkuja syön myös reippaasti, eli kyse ei ole siinä että laihduttaisin tai katsoisin mitä suuhuni pistän. Kävelylläkään emme vauvan kanssa käy kylää pidemmällä... Mietinkin tässä yksi päivä, että paljonkohan kiloja vielä tippuisi jos jättäisin herkut pois? Edelleen paino menee hitaasti, mutta varmasti alaspäin. On se jännä kun toisilla paino tippuu imettäessä ja toisilla ei. Olen oikeinkin tyytyväinen tämänhetkiseen painoon. Esikoista kun aloin odottamaan painoin 49kg ja pojun alkuaikoina 60kg. Nyt painan 54kg, eli tässähän ollaan pian "ennen lapsia" mitoissa :D (Olen 154cm.) Uskon, että paisun sitten imetyksen loputtua taas kuin pullataikina.

   Ensimmäisen jälkeen paino tippuikin alkulukemaan, mutta toisen lapsen jälkeen kiloja jäi kroppaan. Olin varautunut siihen, mutta tässä sitä ollaan! Toivotaan, että kuulut myös tähän joukkoon jolla kilot rapisee itsestään :) Toki sulla ei olekaan mitään ylimääräistä, muuta kuin nuo vauvan aiheuttamat normaalit vauvakilot ;)

   Poista
  2. Toivotaan! Toihan kuulostaa ihanalta, että voit syödä mitä vaan :D. Mä olin just mun vanhemmilla tässä eräänä kauniina päivänä ja mun isä on laihduttanut tosi paljon. Se on aina ollut sellainen peruspallovatsamies ja nyt on ihan 'kuihtunut' kun on niin innostunut painonpudotuksesta. Niin, pointti tässä oli siis se, että tällä hetkellä mä painan enemmän kuin isäni ja se oli jotenkin koomista :D. Mutta väliaikaista tietty!

   Poista
 2. Meiltä löytyy nyt myös nuo smurffipyjamat. Valitettavasti niiden aika on ihan kohta ohi, kun Tyyppi kasvaa niistä ulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smurffiyöpyt olivat niin söpöt :) Aivan harmittaa välillä kun pieni kasvaa ulos jostakin lempparivaatteesta, mutta täytyyhän pikkuisten kasvaa, vaikka poju voisi aina olla mun vauva :D

   Poista