perjantai 12. syyskuuta 2014

Kirppislöytöjä osa 1

Olen jälleen kerran siivonnut kaappeja ja hinnoitellut kirpputorille lähteviä tavaroita, sekä vaatteita. Huomenna olisi tarkoitus mennä vaihtamaan kirpputorille kokonaan uudet tavarat. Sitä kyllä riittää! Nyt kirppiksellä on mennytkin oikein mukavasti pojun pieneksi jääneitä vaatteita kaupaksi, eli uusia saapi viedä huomenna.
 
Tässä viimeisimpiä löytöjäni vielä vanhalla kameralla kuvattuna:
 Soitin, 1e

Pehmeä kuvakirja, 0,50e
 
Soiva avain nippu, 0,50e 

 UUSI Ciraf toppatakki ja -housut 74cm, 15e
(Pojulla oli tuota samaa kettukuosia oleva talvihaalari viime talvena.)

H&M Pikee t-paita 86cm, 0,50e
 
H&M raitapaita 92cm, 2e 

H&M Smurffi paita 86cm, 2e
(Olipas ryttyinen...) 

Tähtisukat n.19-20, yht.0,50e
 

T-paita 86/92, 1e
 
Dino pehmolelu, 0,50e
 

Muumi vaippapaketti, josta oli kaksi vaippaa otettu, 4e
(Kuvaushetkellä olin jo itsekin ehtinyt nappaamaan muutaman vaipan.)
 
Seuraavassa postauksessa lisää löytöjä, jahka ehdin ne tuolta puhelimesta ladata koneelle.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei tule kommentti tuplana. :) Mutta tuo kettu-kuosi on tosi ihana! Samoin tuo maatila-kuosinen paita.

  VastaaPoista
 2. Käytätkö pojulla enemmän paitoja vai bodyja? Mietin, että minkä ikäisenä vois siirtyä paitoihin edes osittain.. Varmaan ainakin sitten kun kävelee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä kun käytin pojulla lyhythihaisia bodeja ja menimme ulos niin laitoin sen päälle paidan jos tuntui ettei tuolla lyhythihaisella pärjää. Kylmillä ilmoilla laitan myös hihattoman bodyn alle ja paidan päälle. Nyt kun on suht lämmin ja ulkona pitää olla kuitenkin haalari, niin pidän pitkähihaisia bodeja. Jos olisi lyhythihainen body + paita niin haalarin alla olisi liian kuuma.

   Meillä kotona on sen verran lämmin, että poju on täällä usein pelkkä lyhythihainen body ja shortsit päällä. Siihen on sitten kätevä lisätä tuo paita ja vaihtaa shortsit housuihin. Shortsia pidän pojulla ihan sen takia, koska nyt kun konttaa niin saa paljon paremmin tukea lattiasta, kun housut liustavat ikävästi :D

   -Tulipa pitkä sepostus, mutta toivottavasti ymmärsit pointin ;) Ihan minkä ikäinen vain voi pitää paitaa, mutta itse tykkään, että paidan alla on hihaton body niin ei tule selkä paljaaksi jos paita nousee. Sää sanelee meillä aika pitkälti mitä puen pojun päälle ;)

   Poista
  2. Meillä taas mentiin Tyypin kanssa niin, että bodyt olivat pitkähihaisia ja ne oli mun mielestä paitoja kätevämpiä pitämään vaippaa paikoillaan ja juurikin tuo ettei selkä tullut paljaaksi. Meillä viimeiset käytössä olleet bodyt olivat 86 cm-kokoa. Päälle laitoin sitten tarvittaessa hupparitakin ja hupparitakit ovatkin meillä edelleen Tyypin kestosuosikkeja.

   Poista
  3. Kaikilla on omat tapansa ja jotkut sopii toisille ja toiset toisille. Meillä poju on samanlainen kuumakalle kuten isot veljetkin, että saa olla yllättävän vähän päällä ja hyvin tarkenee. Äiti kun on oikein vilukissa :D

   Poista