maanantai 7. heinäkuuta 2014

Piippailemassa ja kesän touhuja

Nyt on ollut kyllä niin kesäisiä ilmoja kuin vain olla voi. Olemme viihtyneet paljon ulkona ja siellä onkin oikein mukavasti tekemistä.
Yksi tämän kesän ehdottomasti suurimmista villityksistä on varmasti piippaileminen.
 Esikoinen on oikein innoissaan metallinpaljastimesta. Villitys sai alkunsa kun esikoisen kummisedällä oli tällainen, niin pitihän pojankin päästä piippailemaan. Olemme käyneet uimarannalla ja koulun pihalla. Muutama uusi paikkakin on jo tiedossa. Esikoinen on käynyt myös kummisedän kanssa piippailemassa. On löytynyt kolikoita ja muutama hopea sormus pullonkorkkien ja kaiken mahdollisen metallinromun lisäksi. Tämä on äidinkin mielestä mukavaa puuhaa. Ihana nähdä kun toinen on niin onnellinen kolikoiden löytymisestä.

Kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa pojun gracon matkarattaisiin istumaan ja siinähän tämä viihtyi pitkän aikaa. Mukavaa kun näkee maailmaa ihan eri perspektiivistä. Äidin avaimet olivat kiva lelu. Nyt onkin helppoa kun poju syö tuttia, niin saa annettua erilaisia tunnusteltavia juttuja käsiin. Sanomalehteäkin on kiva rapistella ja mukavaa kun on tutti suussa niin ei paperia tule maisteltua. Kuvat ovat viimeviikolta, ei meillä näin helteillä pukeuduta ;)
 
Oikein ihanaa kesän aikaa teille kaikille!


4 kommenttia:

 1. Oi, toi on varmasti mukavaa puuhaa ja esikoisen löytämisen riemua on varmasti kiva seurailla. :) Täytyykin laittaa ajatus korvan taakse sitten piiiitkälle tulevaisuuteen.

  Meillä oli nuo samat Gracon rattaat käytössä (tosin harmaalla värityksellä) ja olivat kyllä ihan parhaat! Nyt siirtyivät mummulaan vara-rattaiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mukavaa puuhaa :)

   Nuo Gracon rattaat ovat olleet kyllä tosi kätevät, eikä yhtään hinnalla pilatut. Tässä ratasosassa on pojun niin hyvä ja tiivis istua. Koitimme laittaa vaunuihin myös ratasosan kiinni, mutta olivat niin hurjan suuret, että vaunukopalla vielä mennään. Nämä Gracon rattaat kyllä palvelevat ihan syntymästä (kaukalon kanssa) siihen asti kun rattaita tarvitaan. Ovat kevyet, niin näitä jaksaa kyllä nostella autoon ja autosta pois. Meillä näitä säilytetään aina peräkontissa, niin tulee aina mukaan. Ovat kyllä niin nappiosto lapsiperheeseen :)

   Poista
 2. Piippaileminen onkin meille ihan tuntematonta puuhaa. Mistä tuollaisia laitteita saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoisen kummisetä tilasi tämän ulkomailta, eli ei ole mikään lelu vaan ihan kunnon laite. Se ilmaisee raudan, kullan, hopean yms. lisäksi kone kertoo kuinka syvällä tämä "aarre" on. Näitä saa varmasti suomestakin, mutta hinnat ovat varmasti suolaisemmat. Kummisetä halusi pojalle heti kunnon koneen, että kiinnostus säilyy, kun tällä oikeasti löytääkin aarteita :) On kyllä niin mukavaa koko perheen mielestä - suosittelen!

   Poista