lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kirppistelyä

Mukavia löytöjä on tullut tehtyä tässä viikkojen varrella, kootaan ne nyt yhteen postaukseen. Olin poikien kanssa Vaasassa pojun kummitädin luona ja pitihän sielläkin piipahtaa kirpputorilla. Meilläpäin on ollut paljon peräkonttikirppiksiä, että osa on ihan sieltäkin. Pitääkin ensi kesänä muistaa, ettei varaa kirppispöytää, vaan kokeilisi ensimmäistä kertaa itsekin myydä peräkonttikirpparilla.
Vanha vedettävä muovi hevonen, 1e
Keskimmäinen osti tämän omalla rahalla pojulle. On melko suuri, alla olevan kassan korkuinen ja paljon leveämpi. Tämä on niin suloinen!
 
 Fisher Price kassakone, 2e
Kun näin tämän hinnan ajattelin, että tästä puuttuu kolikot. Ne olivat kuitenkin hyvässä tallessa kassakoneen sisällä ja tämä on uudenveroinen. Eipä tällaisia löytöjä kyllä päivittäin tee.

Fisher Price lelu äänillä ja valoilla, 3,50e 

Playmobil setti, 2e
Näitä Playmobileja olen yrittänyt jo pitemmän aikaa etsiä kirpputorilta, mutta ei ole tullut vastaan. Nyt yhtäkkiä niitä onkin joka paikassa ja vieläpä näin edullisesti? Mielelläni minä tämänkin lelupussukan nappasin mukaani - siitä ei ole epäilystäkään.

Jonathan toppahaalari 74 , 5e
Etsin kauan kirpparilla tästä vikaa, mutta en löytänyt. Oli niin huokea hinta, että joku halusi ilmeisesti tästä vain eroon. 

 Reima fleecehaalari 80 , 6e
 
Name it kaulalappu, 0,50e.
 
 Lindex body 68cm, 2e

Tutta yöhaalari 68cm, 1e 

Me&i dinosauruspipo, 10e
Tätä mietin kauan, mutta on kaksinkertaista velouria, niin ajattelin tämän olevan syksyllä mukavan lämmin ja onhan se nyt söpökin!


2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! On se hassua, heti jos joku kirppislöytö on halpa, niin siitä etsii vikaa tai tahraa. Minäkin keväällä löysin kuopukselle Me&I:n t-paidan 4 eurolla ja pyörittelin sitä tosi pitkää käsissäni etsien tahraa tai reikää. Ei löytynyt, paita on hyvässä kunnossa. Aina ei kirppismyyjät halua rahastaa vaan vain päästä eroon tavarasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, sitä on jotenkin epäluuloinen, että joku haluaa vain päästä tavarasta eroon - hinnalla millä hyvänsä. Onneksi on sellaisiakin myyjiä, eikä kaikki pyydä viimeisen päälle hintaa :) Olkaamme siis onnellisia löytöjen tekijöitä kun löydämme jotakin itselle sopivaa erittäin halvalla!

      Poista