lauantai 28. maaliskuuta 2015

Pojun kuulumisia ja muumi rakkautta yli rajojen

Pojulla on ollut öisin yskää jo pidemmän aikaa ja mies kävi pikkuisen kanssa alkuviikosta lääkärissä. Kaikki oli kunnossa. Yskänlääkettä haimme apteekista lääkärin käskystä. Poju ei vain halua ottaa yskänlääkettä, joten vinkkejä otetaan vastaan miten pikkuiselle saa annettua lääkettä? Olen yrittänyt antaa hunajaa, mutta sekään ei ole pienen mieleen. Päivisin pieni ei yski, mutta öisin saattaa saada sellaisia yskänpuuskia, että oksentaa :(
 
No nytpä pieni on kaiken lisäksi kuumeessa. Toivotaan, että flunssa ei tartu meihin muihin ja pojukin paranisi siitä nopeasti. Toivon myös, että flunssa vie yskän mukanaan.
 
Olemme laittaneet pojun maitoon nyt 30ml laktoositonta maitojuomaa, eikä näytä tulevan mitään oireita - JES! Nyt pitäisi tuota maitojuoman määrää kasvattaa suhteessa korvikkeeseen. Myös kaikki ruuat ovat sopineet, joten ette arvaakaan kuinka helpottavaa on ollut kun pojulle saa antaa mitä vain! Kyllä on ruokavalio laajentunut ihan huimasti siihen bataatti-peruna-parsakaali-porsaanliha aikaan verrattuna. Atooppista ihottumaa on edelleen. Mielestäni ihottuma ei ole lisääntynyt vaikka uusia ruoka-aineita on tullut kuvioihin. Niin ne vain ottivat ja väistyivät nuo allergiat, voiton puolella ollaan.

Meillä myös puhutaan sanoja. Äiti, Anna, Auto... Siitä se lähtee ja kohta puheensorinalle ei tule loppua. On se vain ihanaa!!!

Mutta toiseen asiaan... Tällainen ihanuus kotiutui minulle ruotsinmaalta:

 
Olen niin myyty :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti