torstai 10. huhtikuuta 2014

Huonekaluja

Nyt esittelyssä nämä toiset haaveilu löydöt :)
Nämä löytyi myös Tori:sta ja vieläpä samasta taloudesta.
Kuvissa näkyy myös nämä nykyajan tapetit, jotka on tarkoitus vaihtaa.

Esikoiselle löytyi parvisänky, jonka alapuolella on kirjoituspöytä, hyllyjä tavaroille ja kaksi siirrettävää lipastoa. (On muuten erittäin kätevät imurointia ajatellen..)
 
 Keskimmäiselle levottomalle nukkujalle löytyi tällainen matalampi parvisänky. Häntä ei voisi kuvitellakaan laitettavan korkeaan sänkyyn. Tarkoitus on ostaa verhokiskot tuonne sängyn alle ja sinne saa sitten verhon taakse tehtyä majan :) Majaleikit on nyt in. Kuvassa näkyy nuo siniset puolipaneelit jotka joutaa pois. Yöpöytäkin sai jo lähteä. Huomenna mennäänkin patjaostoksille, joten siksi en sen paremmin sänkyä pedannut.. Jahka saadaan se verhokisko ja verhot niin laitanpa sitten uutta kuvaa sängystä.
 
 
Pitäähän koululaisilla yöpöydätkin olla, johon mahtuu kello, lamppu / taskulamppu, nenäliinoja ja puhelin. Nämä ikean pienet lack-hyllyt löytyi uusina kirpputorilta 2e/kpl. Ostin ne jo syksyllä ja jäivät odottamaan sopivaa käyttötarkoitusta. Ruuvattiin esikoisen oma seinään kiinni ja keskimmäisen oma sänkyyn. Nyt ei tarvitse kurotella tai olla ilman tärkeitä yöllä tarvittavia tavaroita ;)
Mikä parasta, on niin mukava ja helppo imuroida sängyn alustat ;)


2 kommenttia: